Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jan van Hoek derde in bestuur VGN

Redacteur Zorg+Welzijn
Jan van Hoek is toegetreden tot het bestuur van de VGN, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. Van Hoek is lid van de raad van bestuur van Talant, gehandicaptenzorg in Friesland. De zittende bestuursleden Paul de la Chambre en Ronald Helder zijn door de ledenraad herkozen.
Jan van Hoek derde in bestuur VGN

Met de benoeming van Jan van Hoek is de vacature vervuld die ontstond na het vertrek van Jan Fidder naar Gelre ziekenhuizen. Jan van Hoek is sinds 2002 bestuurder bij Talant, een gehandicaptenzorgorganisatie in Friesland. Met bijna 4.500 medewerkers richt Talant zich op mensen met een verstandelijke beperking.

Herbenoeming

De algemene ledenvergadering van VGN stemde ook in met de herbenoeming van Ronald Helder en Paul de la Chambre, die sinds 2008 deel uitmaken van het bestuur van VGN. Helder houdt zich binnen VGN vooral bezig met kennisbeleid en kwaliteitsbeleid en is de afgelopen tijd veel bezig geweest met het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg. De la Chambre houdt zich vooral bezig met branche- en bureauorganisatie en jeugd en justitie.

 

Lees ook:

Lex de Grunt bestuurder bij GGZ WNB

Catharina Ziekenhuis heeft nieuwe bestuurder

Kees van Dun wordt bestuurder NIAZ

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.