Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Janneke van Vliet in bestuur Franciscus Ziekenhuis

Vanaf 1 september 2009 treden Janneke van Vliet en Joris de Jong toe tot de raad van bestuur van het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal. Met hun benoeming is de driehoofdige raad van bestuur onder voorzitterschap van Peter Razenberg compleet.

Janneke van Vliet (55) krijgt de portefeuille Zorgorganisatie, ICT en Markt-ontwikkeling. Mevrouw Van Vliet heeft diverse leidinggevende en bestuurlijke functies in de gezondheidszorg bekleed.

Bestuurders Franciscus Ziekenhuis

De heer Joris de Jong (47) krijgt de portefeuille Financiën, Huisvesting en Facilities. De heer de Jong heeft ruim twintig jaar ervaring in de financiële dienstverlening met specifieke affiniteit met de zorgsector.

Franciscus Ziekenhuis

In april 2009 heeft het Franciscus Ziekenhuis de keuze gemaakt om te komen tot een driehoofdige raad van bestuur. Met deze structuur speelt het ziekenhuis in op de toegenomen bestuurlijke dynamiek en bereidt zich voor op de toekomst en de ontwikkelingen in de zorg. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees meer:

Janneke van Vliet weg bij Vlietland Ziekenhuis

Bestuurder Vlietland over debat samenwerking DSW

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.