Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

JBZ zet toezichthouders in tegen rokers voor hoofdingang

Mark van Dorresteijn
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis zet tijdelijk toezichthouders in die rokers moeten doorverwijzen naar de rookzones.
JBZ zet toezichthouders in tegen rokers voor hoofdingang

Eerdere acties met stickers, vlaggen, flyers en leenparaplu’s hebben onvoldoende geholpen om de rokers voor de hoofdingang weg te krijgen. De 250 leenparaplu’s werden zelfs massaal meegenomen.

Omdat het ziekenhuis veel klachten blijft ontvangt van bezoekers, die zich ergeren aan de rookwalm bij de ingang, worden nu tijdelijk toezichthouders ingesteld. De toezichthouders zijn herkenbaar aan hun JBZ-windjack. Het ziekenhuis hoopt dat de toezichthouders zichzelf overbodig maken, doordat de rokers wennen aan de rookzones. Naar verwachting zullen ze blijven tot de introductie van de definitieve rookzones in april.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een groot ziekenhuis op meerdere locaties in de regio ’s-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. Het ziekenhuis heeft in april 2011 een nieuw gebouw betrokken en wil het meest patiëntveilige en patiëntgerichte ziekenhuis in Nederland zijn. Met ruim 240 medisch specialisten verdeeld over 29 specialismen is het Jeroen Bosch Ziekenhuis een topklinisch centrum voor acute en specialistische zorg.

(Zorgvisie / ICTzorg – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: JBZ )

Lees ook:

Jeroen Bosch Ziekenhuis vraagt leenparaplu’s terug

Meer zorgpremie voor rokers en drinkers

Roken in bed werd patiënte St. Jans Gasthuis fataal

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.