Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jeltje Schraverus nieuwe bestuurder Magentazorg

Mark van Dorresteijn
Jeltje Schraverus is per 1 januari 2016 de nieuwe bestuurder van zorgorganisatie Magentazorg.
Jeltje Schraverus
Jeltje Schraverus

Schraverus geeft momenteel leiding aan de adviesgroep gezondheidszorg bij PwC. Over haar terugkeer naar een zorgorganisatie zegt zij: ‘Ik kom weer terug naar waar mijn hart ligt en zie erg uit naar de samenwerking met een ieder binnen de organisatie.’ Schraverus gaat de ingezette koers van de organisatie samen verder voortzetten met medebestuurder Anne Leemhuis. ‘Met Schraverus is de raad van bestuur weer op volle sterkte. De gesprekken met haar waren heel goed, en ik vertrouw op een goede samenwerking’, aldus Leemhuis.

Nieuwe strategie

Magentazorg presenteerde eind 2013 een nieuwe strategie met als doel een toekomstbestendige zorgorganisatie. Deze koers is ontwikkeld gezien alle snelle veranderingen in de langdurige zorg en de daarmee gepaard gaande financieringswijzingen. In die strategie stelt Magentazorg de zorg voor mensen met dementie centraal en wordt een totaalpakket aan diensten geboden in de thuissituatie en in woonzorgvoorzieningen. Dit doet Magentazorg door de bundeling van krachten met haar organisatieonderdelen Actiezorg en Behandelzorg.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.