Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jeroen van de Pas in bestuur Philadelphia Zorg

Mark van Dorresteijn
Jeroen van de Pas is benoemd als lid van de raad van bestuur van Philadelphia Zorg. Hij volgt Gabriël Zwart op, die eerder afscheid nam en is toegetreden tot de raad van bestuur van het Maastricht UMC+.
Jeroen van de Pas
Jeroen van de Pas

Tot op heden is Van de Pas werkzaam bij het Alexander Monro Ziekenhuis, in de functie van directeur ict en financiën. Daarvoor was hij onder meer strategisch financieel adviseur/ senior business controller medisch Specialistische zorg bij Achmea.

Keuze voor Philadelphia

Jeroen van de Pas: ‘Bij Philadelphia staan de cliënten en hun persoonlijke situatie centraal. Er wordt gewerkt en gedacht in oplossingen die passen bij de ondersteuningsvraag die de cliënt stelt; een uitgangspunt dat ik in mijn carrière al bijna 25 jaar centraal stel. In mijn eerste kennismaking heb ik ontzettend enthousiaste professionals ontmoet, mensen die gaan voor aandacht en kwaliteit. Daarmee kunnen we voor de cliënt het verschil maken. Ik zie ernaar uit om aan de ambities van Philadelphia mijn bijdrage te leveren.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.