Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jim van Geest nieuw bestuurslid Stichting IZZ

Jim van Geest is per 24 mei 2013 benoemd tot bestuurslid van Stichting IZZ namens ActiZ. Hij volgt Wouter van Soest op, wiens zittingstermijn als IZZ-bestuurslid is verstreken.
Jim van Geest nieuw bestuurslid Stichting IZZ

 

Jim van Geest is sinds januari 2008 werkzaam bij zorgaanbieder Florence, waar hij sinds november 2009 voorzitter van de raad van bestuur is. Van Geest is 48 jaar en heeft voorheen diverse management- en directiefuncties bekleed in de zorgsector. Zo was hij onder andere directeur Facilitair en Vastgoed bij het ZuWe/Hofpoortziekenhuis. Vanuit deze functie bij ZuWe was hij ook zeven jaar voorzitter van de directieraad van het Regionaal Psychiatrisch Centrum Woerden.

Zorgverzekering
Het bestuur van Stichting IZZ bestaat uit afgevaardigden van werkgeversorganisaties (NVZ, GGZ Nederland, VGN, ActiZ en Jeugdzorg Nederland) en werknemersorganisaties (Abvakabo FNV, CNV Publieke Zaak, NU’91 en FBZ). Stichting IZZ is in 1977 opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg als collectiviteit en opdrachtgever voor de IZZ Zorgverzekering. Stichting IZZ is in 1977 opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg als collectiviteit en opdrachtgever voor de IZZ Zorgverzekering.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.