Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Johan de Leeuw nieuwe voorzitter Stichting IZZ

Mark van Dorresteijn
Johan de Leeuw is per 1 juni 2012 benoemd tot voorzitter van het bestuur van Stichting IZZ. Hij volgt de heer André Postema op, die de organisatie per 31 december 2011 heeft verlaten.
Johan de Leeuw nieuwe voorzitter Stichting IZZ

De Leeuw heeft een zeer brede ervaring vanuit bestuurlijke functies op diverse ministeries en is sinds 2008 Secretaris-Generaal bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Per 1 september 2012 wordt hij consultant bij ABD Top Consult, wat hij zal combineren met het voorzitterschap van CTGB (college voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden). De Leeuw is voormalig lid van de Tweede Kamer en was tot voor kort ook voorzitter van de raad van toezicht van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel.

Tussentijds bestuurder

De functie van voorzitter van Stichting IZZ werd sinds het vertrek van André Postema waargenomen door Henk Prins, vicevoorzitter en lid van het bestuur van Stichting IZZ namens Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland.

Stichting IZZ

Stichting IZZ is in 1977 opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg als collectiviteit en opdrachtgever voor de IZZ Zorgverzekering: een eigen, specifieke zorgverzekering zonder winstoogmerk voor medewerkers in de zorg. Naast de zorgverzekering kent Stichting IZZ ook andere activiteiten gericht op de gezondheid en inzetbaarheid van zorgmedewerkers.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Stichting IZZ )

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.