Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Joint venture Zaans Medisch Centrum en Oogziekenhuis Zonnestraal

Het Zaans Medisch Centrum en Oogziekenhuis Zonnestraal zijn een joint venture aangegaan voor oogheelkundige zorg. Met ingang van 1 januari 2013 neemt de joint venture de exploitatie van de oogheelkunde in het Zaans Medisch Centrum over.
Joint venture Zaans Medisch Centrum en Oogziekenhuis Zonnestraal

De samenwerking moet de beschikbaarheid en kwaliteit van oogheelkundige zorg in de regio Zaandam garanderen en deze zorg op lange termijn waarborgen. ‘Deze samenwerking biedt ons een unieke kans om de kwaliteit van oogheelkundige zorg in de regio te versterken en uit te bouwen’, aldus Rob Dillmann, bestuursvoorzitter Zaans Medisch Centrum. ‘In het gespecialiseerde Oogziekenhuis Zonnestraal hebben wij de ideale partner op het gebied van oogheelkunde gevonden om dit doel te realiseren’

Nieuwbouw
Co van Angelen, bestuursvoorzitter van Oogziekenhuis Zonnestraal: ‘Binnenkort starten de werkzaamheden tot het modelleren van de bestaande afdeling oogheelkunde naar een volledig nieuwe polikliniek volgens de standaard van Oogziekenhuis Zonnestraal. In de nieuwbouw van het ZMC wordt de polikliniek voorzien van eigen operatiefaciliteiten. Het verheugt ons om hiermee een nieuwe impuls te geven aan de zorgverlening in de regio Zaandam.’

Wachttijden
Voor de patiënt betekent deze samenwerking volgens de partijen nog betere dienstverlening: korte wachttijden en uitbreiding van behandelmogelijkheden.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.