Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Joke Boonstra in bestuur Erasmus MC

Redacteur Zorgvisie
Joke Boonstra is benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Erasmus MC. Ze is het vierde bestuurslid van het Rotterdamse ziekenhuis en zal per 1 september dit jaar aantreden.
JokeBoonstra400.jpg
Foto: Joke Boonstra/Erasmus MC

Dat heeft het Erasmus MC bekendgemaakt. Boonstra heeft een achtergrond als klinisch chemicus en werkte van 2002 tot 2010 als staflid en plaatsvervangend afdelingshoofd van de afdeling Klinische Chemie van het Erasmus MC. Daarna ging ze naar het IJsselland Ziekenhuis, waar ze eerst hoofd van de laboratoria werd en later toetrad tot de raad van bestuur.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.