Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bestuurder Joke de Goede verlaat De Skuul

Redacteur Zorgvisie
Joke de Goede heeft besloten dat het tijd is voor een verandering in haar loopbaan. Per 1 september verlaat zij De Skuul, een herstelondersteunende verslavingszorginstelling op Texel. De Goede wordt opgevolgd Ewout Nonhebel.
Joke de Goede
Joke de Goede.

Joke de Goede geeft sinds 2012 leiding aan De Skuul en stond toen aan de basis van de verzelfstandiging van de zorginstelling. Volgens de raad van toezicht heeft De Goede de organisatie sindsdien ‘met verve’ vormgegeven. Onder leiding van De Goede is de zorginstelling uitgegroeid tot een ‘volwaardige speler’ met een unieke aanpak in de verslavingszorg, aldus de raad.

Een bijzondere periode

Voorzitter van de Raad van Toezicht Yvonne Steemers wenst Joke het allerbeste toe. ‘Wij spreken onze waardering uit voor Joke’s professionaliteit en opbouwende kracht in en vanaf de heroprichting van De Skuul. Met dit afscheid wordt een bijzondere periode gemarkeerd. Joke heeft het fundament gelegd voor onze plannen voor de toekomst. Een nieuw en uniek zorgconcept in de verslavingszorg in Nederland. We wensen Joke dan ook het allerbeste toe’, aldus Steemers. Opvolger Ewout Nonhebel heeft jarenlange managementervaring bij de verslavingszorg.

Duurzaam herstel

De Skuul houdt als doel voor ogen om mensen met een ernstig verslavingsprobleem te helpen bij het duurzaam herstel van de regie over hun leven. De Skuul breidt dit in de toekomst uit naar herstelondersteunende netwerken.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.