Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Joke van Lonkhuijzen verlaat Cordaan

Mark van Dorresteijn
Joke van Lonkhuijzen verlaat per 1 september 2015 zorgorganisatie Cordaan. Zij was sinds juli 2013 bestuurslid van de organisatie.
<p>Joke van Lonkhuijzen verlaat Cordaan</p>
Joke van Lonkhuijzen verlaat Cordaan - Foto: GGZ inGeest

Binnen de organisatie was Van Lonkhuijzen verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Zij zegt met plezier te hebben bijgedragen aan de transitie van de langdurige zorg.

Van Lonkhuijzen

Van Lonkhuijzen was tot juli 2012 bestuursvoorzitter van GGZ inGeest en is nu interim-voorzitter van de NVZD, de vereniging van bestuurders in de zorg. Van Lonkhuijzen begon haar loopbaan als verpleegkundige en bekleedde na het behalen van twee universitaire graden een groot aantal (interim-)management- en bestuursfuncties in de gezondheidszorg. Zij is lid van de raad van toezicht van het Trimbos-instituut, lid van de raad van commissarissen bij zorgverzekeraar Achmea en voorzitter van het Curatorium Postdoctorale Opleiding Verandermanagement aan de Vrije Universiteit.

Raad van toezicht

In goed overleg met de raad van toezicht en met de collega’s in de raad van bestuur is de datum van haar vertrek bepaald. Mariëlle Rompa, voorzitter van de raad van toezicht Cordaan, is haar erkentelijk voor de plezierige samenwerking en haar bijdrage aan de ontwikkeling van Cordaan. ‘Wij wensen haar veel succes in haar verdere loopbaan.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.