Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Joos Vaessens nieuwe directeur PGOsupport

Mark van Dorresteijn
Joos Vaessens wordt per 1 december de nieuwe directeur-bestuurder van PGOsupport. Hij volgt Ment Gillissen op, die met pensioen gaat.
Joos Vaessens nieuwe directeur PGOsupport

Vaessens: ‘Ik kijk ernaar uit om samen met een mooi team de patiënten- en gehandicaptenorganisaties sterker te maken. In al zijn diversiteit is dit een veld waar bevlogen mensen zich met hart en ziel inzetten voor de belangen van patiënten en cliënten. PGOsupport is in de unieke positie om de organisaties door verbinding en ondersteuning een stap verder te brengen.’

Ervaring

Vaessens begon zijn carrière als adviseur en later manager in het academisch ziekenhuis in Rotterdam. Hij werkte in de zorg en het onderwijsveld aan fusie- en organisatieontwikkelingsprocessen en vervulde interimfuncties in ouderenzorg, gehandicaptenzorg, GGz, publieke gezondheidszorg en eerste lijn. De laatste 3 jaar was Joos Vaessens bestuurder van Stichting RosRobuust, een regionale ondersteuningsorganisatie voor de eerstelijns gezondheidszorg.

PGOsupport

PGOsupport ondersteunt en adviseert de ruim 200 patiënten- en gehandicaptenorganisaties in Nederland. De organisaties hebben samen een half miljoen leden en ze kunnen rekenen op de inzet van 20.000 vrijwilligers. PGOsupport helpt de organisaties om hun ambities waar te maken. Door dienstverlening, kennisontwikkeling en praktische ondersteuning.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.