Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jos de Beer ad interim bij CBOG

Jos de Beer wordt interim-directeur bij het College voor de Beroepen en Opleidingen in de Gezondheidszorg (CBOG).
Jos de Beer ad interim bij CBOG

Het CBOG en het Opleidingsfonds zijn door het ministerie van VWS geëvalueerd. Op basis van deze evaluatie en eerdere eigen inzichten heeft het CBOG besloten zijn organisatie te versterken met een interim-directeur. Het CBOG-bestuur heeft Jos de Beer bereid gevonden deze taak op zich te nemen. De Beer zal deze functie per 1 januari 2011 gedurende enkele maanden twee dagen per week vervullen. De Beer is tot 1 januari directeur van GGZ Nederland.

Algemene leiding

Jos de Beer zal behalve met de algemene leiding in het bijzonder worden belast met de transformatie van het bureau volgens de koers zoals deze door het ministerie en het veld wordt ondersteund.

Toekomst van het CBOG

Begin volgend jaar zal de minister van VWS een nader standpunt bepalen over zowel de toekomst van het CBOG als de positionering en werking van het Opleidingsfonds. Daarna zal de minister met de Tweede Kamer in overleg treden, waarna definitieve besluitvorming zal plaatsvinden. In het voorjaar van 2011 zullen de bestuurs- en bureaustructuur in het licht van de nieuwe koers aangepast worden.

Lees meer:

Jos de Beer vertrekt bij GGZ Nederland

Jos de Beer wordt toezichthouder De Zorgboog

Voorlopig geen uitbreiding artsenopleiding

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.