Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties6

Jos de Blok: ‘Onderscheiding World Economic Forum opent deuren’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Het World Economic Forum prijst Buurtzorg voor de wereldwijde sociale impact op het leven van patiënten en zorgprofessionals. De ‘Social Innovation Award’ geeft toegang tot een internationaal netwerk van ministers en beslissers. Buurtzorg-directeur Jos de Blok is blij met de internationale erkenning.
Jos de Blok, directeur Buurtzorg Nederland
Buurtzorg-directeur Jos de Blok. Foto: Paul Tolenaar
Premium

Alweer een hoge internationale onderscheiding

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  6 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Oprecht van harte en jammer dat Buurtzorg in eigen land niet serieus genomen wordt, hopelijk zijn er meer zorgbestuurders die de moed hebben om een eigen beleid te gaan voeren die daadwerkelijk uitgaat van de centraal staande patienten, clienten, bewoners en de zorgprofessionals die werkzaam zijn binnen de leefwereld van deze mensen. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Hou aub vol.

  3. Heel erg gefeliciteerd met deze erkenning. Om in Nederland zaken anders te willen doen en je hoofd boven het maaiveld uit te durven steken is heel veel moed en doorzettingsvermogen nodig. Buurtzorg met als spreekbuit Jos de Blok doet dit al jaren en krijgt internationale erkenning.
   Een voorbeeld voor het gehele zorg veld.

   Ton Manuel

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.