Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Jos de Blok verkozen tot ‘beste bestuurder’

Directeur Jos de Blok van thuiszorgorganisatie Buurtzorg is door het tv-programma 'De Slag om Nederland' verkozen tot beste bestuurder van Nederland. Dat meldt regionale omproep RTV Oost.
Jos de Blok verkozen tot ‘beste bestuurder’

De Blok krijgt veel waardering voor het feit dat hij nog geregeld de werkvloer op gaat, zo meldt RTV Oost. Volgens de makers van het televisieprogramma De Slag om Nederland pretenderen veel bestuurders het, maar draait het bij Jos de Blok echt om de thuiszorgers en de cliënten. En dat maakt hem volgens het programma de beste bestuurder van Nederland.
Buurtzorg begon in 2006 als nieuwe thuiszorgorganisatie in Twente op initiatief van oud-medewerkers van Carint. Zij wilden werken met wijkverpleegkundigen, zodat een patiënt niet steeds andere hulpverleners over de vloer krijgt. Na de oprichting breidde de thuiszorgorganisatie uit naar andere delen van het land. In 2011 en 2012 werd Buurtzorg verkozen tot beste werkgever van Nederland.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. De zorgbestuurders van verpleeg en zorginstellingen zijn afgevallen omdat er niet een was die de afgelopen 5 jaar (vijf jaar !!!!) een gesprekje had aangeknoopt met de hulpbehoevende en gehandicapte oudjes in de huiskamer van het verpleegtehuis.
    WAT JAMMER WAT ERG.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.