Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Josephine Colijn wordt directeur Healthcare & Scienceteam Marsh

Mark van Dorresteijn
Josephine Colijn wordt de nieuwe directeur Healthcare & Scienceteam bij assurantiemakelaar Marsh. Tom Ikink wordt aangesteld als business development leader bij Marsh.
Josephine Colijn wordt directeur Healthcare & Scienceteam Marsh

Colijn en Ikink gaan ziekenhuizen, zorginstellingen, zorgondernemers en biosciencebedrijven adviseren over aansprakelijkheidsrisico’s, die inherent zijn aan het kennisintensieve, innovatieve karakter van de ontwikkelingen in deze sector.

Colijn

Colijn volgde een opleiding HBO Verpleegkunde en studeerde daarna Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Jarenlang begeleidde zij fusie- en integratietrajecten. Voor haar overstap naar Marsh was zij algemeen directeur bij een assurantiemakelaar met speciale aandacht voor zorginstellingen. De jaren daarvoor bekleedde zij management- en directieposities in zowel de zorg- als de assurantiemarkt, waarbij zij speciale aandacht voor complexe organisatorische integratieprocessen had.

Ikink

Ikink was na zijn studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap werkzaam op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en consultancy in de non-profit sector. Daarna heeft hij zich verder ontwikkeld in het assurantievak. In zijn laatste functie bij een assurantiemakelaar was hij verantwoordelijk voor de adviestrajecten op het gebied van medische aansprakelijkheid, innovatie en valorisatie. Tevens was hij coördinator van een adviesteam gericht op zorg & science. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.