Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Klautz toezichthouder Westfriesgasthuis

Robert Klautz (1963), cardiothoracaal chirurg, is benoemd tot lid van de raad van toezicht van het Westfriesgasthuis. Robert Klautz krijgt binnen de raad van toezicht het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid & medisch specialistische zorg. Hij vervult hiermee een vacature die binnen de raad was ontstaan.
boardroomfotlia400.jpg
Foto: Fotolia

Robert Klautz is in het dagelijks leven als cardiothoracaal chirurg en hoofd van de afdeling thoraxchirurgie werkzaam in het Leids Universitair Medisch Centrum. Hij beschikt over bestuurlijke ervaring, onder andere als voorzitter van het Concilium en diverse andere commissies van de Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie en als lid van het bestuur van de Europese Vereniging voor Cardiothoracale Chirurgie (EACTS). Tevens beschikt hij over toezichthoudende ervaring, onder andere als lid van de raad van toezicht van BisLife en het National Cardiovascular Data Registry (NCDR).

Lantain
Voorzitter van de raad van toezicht Roy Lantain: ‘Met de komst van Robert Klautz hebben we deskundigheid op het gebied van kwaliteit en veiligheid van de medische zorg weer verankerd in de raad van toezicht van het Westfriesgasthuis. Daar zijn we blij mee.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties.Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.