Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kruijthof nieuwe bestuurder St. Franciscus Gasthuis

Redactie Zorgvisie
Het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam heeft Karen Kruijthof (1967) benoemd als nieuw lid van de raad van bestuur. Kruijthof studeerde Geneeskunde en Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2005 is zij gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit, waar zij aan het Instituut Beleid en Management Gezondheidszorg onderzoek heeft gedaan naar werk en zeggenschap van medisch specialisten in Nederlandse ziekenhuizen.
Kruijthof nieuwe bestuurder St. Franciscus Gasthuis

In de afgelopen jaren heeft zij verschillende functies vervuld in het Medisch Centrum Haaglanden op het gebied van strategie en verandermanagement. Sinds 2005 is zij directeur van het Landsteiner Instituut van waaruit zij inhoud geeft aan opleiding, ontwikkeling en wetenschap voor het Groene Hart Ziekenhuis en het Medisch Centrum Haaglanden. De benoeming van mevrouw Kruijthof gaat in op 1 oktober 2008. Daarmee is de raad van bestuur weer compleet, na het vertrek van Piet Batenburg en de benoeming van Henk Gerla tot voorzitter van de raad van bestuur.

Lees ook:

Bekijk wie is wie

Gezamenlijke maatschap Franciscus en Lievenberg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.