Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Laurentius Ziekenhuis verwelkomt nieuw lid raad van bestuur

Redacteur Zorgvisie, Skipr en Qruxx.
Erik den Teuling is benoemd tot lid in de raad van bestuur in het Laurentius Ziekenhuis. Hij volgt Geert Huisman op, die per 1 januari dit jaar is vertrokken. Den Teuling start per 1 maart 2018.
Erik den Teuling in raad van bestuur Laurentius Ziekenhuis

Erik den Teuling heeft de afgelopen jaren als consulent in ruim dertig ziekenhuizen gewerkt. Hij heeft dan ook veel ervaring in de ziekenhuiswereld, aldus het Laurentius Ziekenhuis. Bovendien is hij onder meer werkzaam geweest als CFO binnen de Gelre ziekenhuizen en het Medisch Spectrum Twente. In het Elkerliek ziekenhuis in Helmond is Den Teuling directeur MSB Artificial Intelligence geweest.  

Het nieuwe lid van de rvb is tevens directeur/ partner bij CQT Zorg en Gezondheid. Hier heeft hij zich voornamelijk gespecialiseerd in planning & control, doelmatigheid, kwaliteit & veiligheid, begroting en transities in de zorg en de sociale zekerheid. 

Raad van bestuur Laurentius Ziekenhuis

Den Teuling wordt benoemd voor de duur van anderhalf jaar. Samen met voorzitter Marja Weijers vormt hij de tweehoofdige raad van bestuur. Het nieuwe lid zal zich met name focussen op de aandachtgebieden ICT, Bouw, Facilitair Bedrijf, Financiën en ondersteunende diensten op zich nemen.   

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.