Leonhard van Dijk wordt directeur finance & ICT bij VvAA

Leonhard van Dijk is per 1 december 2011 benoemd tot directeur finance & ICT bij VvAA, ledenorganisatie en dienstverlener voor zorgprofessionals. Hij geeft leiding aan het nieuw samengevoegde bedrijfsonderdeel Finance & ICT.
Leonhard van Dijk wordt directeur finance & ICT bij VvAA

Van Dijk heeft een brede ervaring in managementposities in de financiële dienstverlening. Hij is afkomstig van Aegon waar hij gedurende een periode van 19 jaar managementposities heeft vervuld. Meest recent was hij als finance manager lid van het Business Line Team Aegon Schade, een onderdeel van Aegon.

Eén directie

Met de aanstelling van Van Dijk worden de VvAA afdelingen ‘Finance & Control’ en ‘ICT’ onder de aansturing van één directie gebracht. Binnen het Finance & Control-onderdeel gaat het om de teams van Financiële Administratie, Verslaglegging & Controlling, Internal Audit, Risk Management en Beleggingen & Treasury, bij ICT om het onderdeel Service Delivery. (Zorgvisie / ICTzorg – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.