Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lisette te Velde nieuw lid Raad van Bestuur ADRZ

Lisette te Velde is per 1 juli 2016 benoemd tot lid van de raad van bestuur van het ADRZ. Lisette te Velde (46) is oncologisch chirurg aan het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Zij deed haar artsexamen aan de VU, volgde de opleiding tot Oncologisch chirurg aan het Antoni van Leeuwenhoek/AMC en behaalde een master aan de Business School van de Universiteit van Amsterdam. Dat meldt het ADRZ.
adrz.jpeg

Lisette te Velde is per 1 juli beschikbaar als bestuurder en als chirurg. Met haar komst bestaat de Raad van Bestuur van het ADRZ weer uit twee personen. Claudia Brandenburg zal haar rol als voorzitter van de raad van bestuur continueren.

Lisette te Velde
‘De zorg is de afgelopen jaren veranderd’, zegt Lisette te Velde. ‘Maar voor de patiënt telt maar één ding: goede zorg in zijn of haar ziekenhuis. Het is aan dat ziekenhuis om ervoor te zorgen dat die zorg op de juiste plek plaatsvindt. Het ADRZ is een ziekenhuis voor en van Zeeland. Dankzij enorme betrokkenheid en inzet van het huidige bestuur in het afgelopen jaar en met hulp van Erasmus MC heeft het ADRZ al vele sprongen voorwaarts gemaakt. Ik verwacht als een precies passend puzzelstukje in de toekomst met plezier bij te kunnen dragen aan kwalitatief goede zorg in Zeeland.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.