Maarten Fonk nieuwe bestuurder Het Maanderzand

Maarten Fonk is per 1 juli 2013 benoemd tot de nieuwe bestuurder van Stichting Het Maanderzand en Stichting Onroerend Goed Cavaljé te Ede. Fonk volgt Gert Cazemier op.
Maarten Fonk nieuwe bestuurder Het Maanderzand

Fonk heeft rechten gestudeerd, gespecialiseerd in gezondheidsrecht, en is de laatste 8 jaar (regio)directeur geweest van twee verzorgings- en verpleeghuizen in het westen van het land. Hij heeft tevens, als directeur van een woonzorgcombinatie, meerdere jaren ervaring opgedaan in vastgoed beheer en strategische ontwikkeling, en is betrokken geweest bij de realisatie van een levensloopbestendig seniorencomplex met huur- en koopappartementen.

Gert Cazemier

Fonk volgt Gert Cazemier (interimbestuurder van BMC Advies & Management) op die in de afgelopen drie jaar de opdracht had om een strategische visie te ontwikkelen voor Het Maanderzand en vervolgens uitvoering te geven aan organisatieontwikkeling en de ontwikkeling van nieuwbouwplannen. Deze opdracht is naar volle tevredenheid afgerond.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.