Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Conny Helder: ‘Ouderenzorg had steeds onvoldoende aandacht bij het RIVM’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Conny Helder, nieuw ActiZ-bestuurslid, knokt bij landelijke partijen om aandacht voor de ouderenzorg. Maar de prioriteit ging in de eerste van de coronacrisis steeds naar de acute zorg. 'De ministers, het RIVM en de GGD’en moeten beseffen dat wij in de verpleeghuizen de tweede marathon lopen.'
Conny Helder 0178 Foto Paul Tolenaar
Foto: Paul Tolenaar voor Zorgvisie

De coronacrisis begint voor Conny Helder

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

1 REACTIE

  1. Herkenbare situatie. Om patient in woon-zorgcombinatie te bezoeken, moet je soms in volledige isolatie langs de beveiliging aan de voordeur, die echt nog even moet navragen of die volstrekt onherkenbare man in het witte pak wel naar binnen mag.
    Moeilijke balans tussen persoonlijk welzijn en zorg voor samenleving als geheel.
    Ik ben heel benieuwd hoe de versoepelingen gaan uitpakken.
    Ik wens Conny en de andere (Actiz) bestuurders wijsheid toe bij de besluiten die genomen moeten worden.
    Ed Berends, huisarts en lid RvB SGE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.