De maand van: Marien van der Meer, bestuurder AvL/NKI

Marien van der Meer heeft zich deze maand beziggehouden met onderwerpen die haar aan het hart liggen. Het milieu bijvoorbeeld, maar ook emancipatie en arbeidsmarkt. En een vakantie naar Bali: 'Het voelt altijd vertrouwd om daar te zijn.'

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Marien van der Meer, bestuurder Antoni van Leeuwenhoek/Nederlands Kanker Instituut

Woensdag 8 augustus

‘Mailwisseling met mijn collega’s uit de board van de Organisation of European Cancer Institutes (OECI). Negentig ziekenhuizen in Europa die kankerzorg en -onderzoek aanbieden zijn lid. Acht ziekenhuizen, waaronder wij, zitten in het bestuur. Mijn eerste termijn van drie jaar is net gestart. Vandaag hebben we geprobeerd de accreditatie en certificering voor kankerzorg binnen Europa verder op elkaar af te stemmen. Er is lang aan gewerkt en nu lijkt het te lukken. Het doel is meer samen te werken in de bestrijding van kanker.’

Maandag 13 augustus

‘Vandaag is de hercertificeringsaudit voor de Milieuthermometer Zorg. Drie jaar

0
72

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.