Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Helen Mertens en Bertine Lahuis: ‘Umc’s lopen niet weg voor het lastige gesprek over concentratie van zorg’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Het Radboudumc in Nijmegen en het Maastricht UMC+ zijn klaar voor een 'versnelling' van hun Academische Alliantie. Samen zijn ze beter in staat de uitdagingen uit het integraal zorgakkoord aan te gaan. Bestuursvoorzitters Bertine Lahuis (rechts) en Helen Mertens over preventie, passende zorg, concentratie en spreiding, hoge inflatie en een kostbare cao.
Bertine Lahuis (rechts) en Helen Mertens
Bestuursvoorzitters Bertine Lahuis (rechts) en Helen Mertens
Premium

Radboudumc en MUMC+ hebben sinds

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.