Op voor de twintigste editie

De prijs voor de Zorgmanager van het Jaar wordt dit jaar voor de twintigste keer uitgereikt. Een van de drie genomineerden zal een jaar lang met zijn of haar organisatie kunnen genieten van de prijs.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorgmanager van het Jaar
Foto: Fotobureau Roel Dijkstra

De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een eindverantwoordelijke manager in de zorg die een bijzondere prestatie heeft geleverd. De winnaar ontvangt de Zorgvisie Excellence Trofee, een wisseltrofee die is vervaardigd door kunstenaar Ruurd Hallema. De afgelopen jaren is de prijs gewonnen door zorgmanagers uit verschillende sectoren. Vorig jaar bijvoorbeeld door bestuursvoorzitter Ernst Kuipers van Erasmus MC. Hij heeft de prijs ontvangen omdat hij het ziekenhuis in Rotterdam naar een nieuwe fase heeft geleid met zijn rustige en directe managementstijl.

Een selectiecommissie, bestaande uit professor Pauline Meurs en organisatieadviseur Frits Verschoor, bestudeert de stukken die de kandidaten hebben inge- stuurd

0
17

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.