Peter de Visser genomineerd voor titel Zorgmanager van het Jaar

Peter de Visser bouwde binnen vijf jaar een bloeiende zorg- en welzijnorganisatie op die actief is in het hele land. In Utrecht levert Incluzio zelfs alle sociale basiszorg aan de volwassen inwoners. Het geheim: écht vertrouwen in medewerkers.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Genomineerd voor titel Zorgmanager van het jaar 2019
Peter de Visser. Foto: Fotobureau Roel Dijkstra

Incluzio begon in 2014 als idee binnen Facilicom. Het familiebedrijf zag in de zorg kansen te groeien en zijn ervaring vanuit de facilitaire dienstverlening anders in te zetten. Vijf jaar later telt Incluzio 2700 medewerkers, die in 75 gemeenten vele soorten ondersteuning bieden: van individuele begeleiding tot jeugdhulp, van welzijnswerk tot re-integratie.
Incluzio werkt ‘integraal en inclusief’ aan een samenleving waarin ‘iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is’. De kern van haar werkwijze is vertrouwen in de medewerkers. Zij hoeven niet te registreren hoe ze hun uren besteden. ‘Het enige wat we zeggen is: jouw tijd is schaars, zorg dat

0
259

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.