Samenwerken zit ook zó in mijn visie op de toekomst’

Peter Langenbach, een van de drie genomineerden voor de titel Zorgmanager van het Jaar.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
HIMSS19
Peter Langenbach, bestuursvoorzitter Maasstad Ziekenhuis, was een van de sprekers op het Health Tech Highlights event. Foto: Fotobureau Roel Dijkstra

Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam noemt zich met recht een netwerkziekenhuis. De samenwerking met de omliggende ziekenhuizen Ikazia, Van Weel-Bethesda en Spijkenisse Medisch Centrum is zó hecht dat de vier samen een epd ontwikkelden. Een fikse klus: ze moesten hun zorg-processen eender inrichten en samen alle keuzes maken rond het dossier. Peter Langenbach, sinds december 2015 bestuursvoorzitter van het Maasstad Ziekenhuis, nam hierbij de voorzittersrol over van Anton Westerlaken. ‘Mijn rol was bij verschillen van inzicht te zorgen dat er toch een gezamenlijke oplossing kwam. Dat is gelukt en dat zegt iets over onze regio en de kracht van de

0
30

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.