Wat wij doen is een aanvulling op anderen’

Mark van Houdenhoven, een van de drie genomineerden voor de titel Zorgmanager van het Jaar.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Mark van Houdenhoven, bestuursvoorzitter Sint Maartenskliniek. Foto: Studio38c

Het exoskelet waarmee dwarslaesiepati├źnten kunnen lopen. Besparing op dure reumamedicijnen door betere dose- ring. De wereldwijde primeur van een nieuw OK-concept. Het is een kleine greep uit recente vernieuwingen van de Sint Maartenskliniek, gespecialiseerd in orthopedie, reumatologie en revalidatie. ‘Bij innovatie denkt iedereen aan jongens die appjes bedenken. Maar innovatie zit in het hart van de zorg’, zegt Mark van Houdenhoven, bestuursvoorzitter sinds 2014. ‘Mijn drive is organisatie-innovatie: netwerken bouwen, dingen beter organiseren.’

Terug naar de oorsprong

Bij zijn aantreden leed de Nijmeegse organisatie al jaren verlies. Hij wekte hernieuwd elan door terug te gaan naar de oorsprong. De kliniek

0
48

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.