We moeten mensen toegang geven tot de beste zorg’

Het was een afwisselende maand voor Willem de Boer. Een vakantie in de Zwitserse Alpen werd opgevolgd door weken vol afspraken en nieuwe samenwerkingen.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Willem de Boer, bestuursvoorzitter MC Slotervaart

Maandag 26 februari

‘De laatste week van februari, eerste week maart, bracht ik door in Saas-Fee, op wintersport met mijn vrouw, vier kinderen en drie andere gezinnen. We gaan elk jaar met de hele groep op wintersport, in totaal zijn we met twintig personen. Het was een heel ontspannen vakantie. We hadden goed weer en veel sneeuw, echt een ideale wintersportvakantie. De plek, Saas-Fee, is bekend omdat Wham hier de clip voor Last Christmas heeft opgenomen.’

Maandag 5 maart

‘Ik ben op zondag teruggekomen van vakantie en op maandag begon de vierjaarlijkse audit van de NIAZ bij MC Groep in

0
115

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.