Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Margot van der Starre wordt nieuwe directeur NVZ

Mark van Dorresteijn
Margot van der Starre is door het bestuur benoemd tot nieuwe directeur van de NVZ vereniging van ziekenhuizen. Zij is de opvolgster van Gita Gallé, die sinds 1 februari lid is van de raad van bestuur van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Margot van der Starre wordt nieuwe directeur NVZ

Van der Starre studeerde algemene literatuurwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2004 is ze werkzaam bij het UMC Utrecht, momenteel in de functie manager bedrijfsvoering van de divisie vrouw en baby. Voor haar indiensttreding bij het UMC Utrecht vervulde ze managementfuncties in het bedrijfsleven. Ze werkte onder andere bij PTT Post als adjunct-directeur verkooporganisatie en bij bank-verzekeraar Levob als adjunct-directeur Inkomens- en Levensverzekeringen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

  1. Geachte Margot.
    Van Harte gefeliciteerd met uw nieuwe Job.Kijkend naar de Marktwerking in de Zorg , is er veel te doen in deze Job.Binnen de NVZ is er veel te doen in Samenwerking van ZorgInstellingen in NL . Alleen kijkend naar het NL- EPD.Waarom geen EPD op Europees en/of NL Niveau? Makkelijk te realiseren; kijkend naar landen als de VS.( EPIC). Praat eens met Olof Suttorp, ( Lid v/d NVZ ) en die kan je bijpraten over EPIC )NvZ , denk Europees als eerste en daarna Wereldwijd als aanzet. Succes!

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.