Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marianne Lensink weg bij Zorgverzekeraars Nederland

Marianne Lensink neemt na vier jaar als directeur Zorg afscheid van Zorgverzekeraars Nederland. Per 1 september 2017 maakt Lensink de overstap naar Vilans, het kenniscentrum voor de langdurige zorg. Zij wordt daar coördinator Programma Waardigheid en trots.
lensink.jpg

ZN-voorzitter André Rouvoet: ‘We feliciteren Marianne van harte met haar nieuwe functie bij Vilans. De verpleeghuiszorg ligt Marianne na aan het hart. Wij zijn er zeker van dat zij bij Vilans met dezelfde energie en passie voor de zorg aan de slag gaat als zij ook bij ZN heeft gedaan. Wij hebben veel waardering voor wat Marianne bij ZN heeft bereikt en zullen haar missen.’ Het bestuur van Zorgverzekeraars Nederland zal starten met het aantrekken van een nieuwe directeur.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.