Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marie-Louise van der Kruis bestuurder SOVAK

De raad van toezicht heeft Marie-Louise van der Kruis (55) benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van SOVAK gehandicaptenzorg West-Brabant. Zij volgt de interim bestuursvoorzitter Jan van den Bosch op.
Marie-Louise.jpg

Marie-Louise van der Kruis is momenteel werkzaam als bestuurder bij Reinier van Arkel te ‘s-Hertogenbosch. Zij zal een collegiaal bestuur vormen met Ad van de Laar, die vorig jaar oktober aantrad als lid van de Raad van Bestuur. De opdracht waar zij samen voor staan is om de recent herijkte strategische keuzes voor de toekomst van SOVAK vorm te geven. Onder het motto ‘Iedere dag doet ertoe’ geven zij sturing aan de koers waar SOVAK voor kiest: nog meer werken vanuit de vraag van de cliënt met behulp van zelforganiserende teams. Marie-Louise start haar werkzaamheden voor SOVAK op 1 september 2017.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.