Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Marjan Boertjes nieuw lid raad van toezicht Abrona

Marjan Boertjes is op dinsdag 18 september toegetreden tot de raad van toezicht van zorgverlener voor mensen met een verstandelijke beperking Abrona. Boertjes is benoemd op unanieme en bindende voordracht van de Centrale Cliëntenraad en de Centrale Familieraad van Abrona.
Marjan Boertjes nieuw lid raad van toezicht Abrona

Marjan Boertjes volgt Jeroen Bos op, die directeur van Zorg Thuis, onderdeel van zorgorganisatie Careyn, is geworden. Omdat die functie niet verenigbaar is met een positie in de raad van toezicht van Abrona, heeft hij de raad van toezicht verlaten.

CV

Marjan Boertjes is directeur Expertisecentrum Jeugdzorg-Gehandicaptenzorg William Schrikker, waar zij integraal eindverantwoordelijk is voor het Expertisecentrum. Zij voert het strategisch beleid uit en is betrokken bij de politieke lobby ten behoeve van de gehele William Schrikker Groep.

Advies

Naast haar werk is zij lid raad van advies Kindervakantieland Almere, lid adviescommissie Lectoraat Jeugdzorg Hogeschool Leiden en lid Raad van Advies Zorgcentrum de Aanleg/Icare. Boertjes: ‘ik stap met veel plezier in de raad van toezicht van Abrona omdat ik in een innovatieve omgeving word uitgedaagd te bewaken dat de mogelijkheden van de klant centraal staan.’ (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Kritisch rapport over zorgboerderij van Abrona

Cliënten Abrona krijgen draadloos internet

Abrona bezuinigt voor drie miljoen

IGZ: Zorg Abrona moet in mei op orde zijn

1 REACTIE

  1. De Willem Schrikkerstichting. Zorg eerst maar dat jullie de mond opendoen over de gemaakte duizenden foutjes in familierecht, in elk geval v.w.b. het ontbreken van enige waarheidsvinding zelfs als rechters klakkeloos gezag geven en gaven aan …borderliners-vrouwen. Die al jaren de zaken onder mede jullie plu belazeren konden.
    En nee geachte mevrouw, neem er geen woord van terug. Medeplichtigheid aan vervreemding op die manier met zeikte en ellende als gevolg, dat is een van de grootste problemen al jaren en het verzwijgen ervan in die betreffende zaken. Godsschandalig.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.