Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marjolein Bolt nieuwe bestuursvoorzitter Trajectum

Redacteur Zorgvisie
Marjolein Bolt is aangesteld als bestuursvoorzitter bij Trajectum. Ze is op 15 augustus begonnen aan haar nieuwe functie. Dat heeft de zorgorganisatie bekend gemaakt.
Marjolein-Bolt-Trajectum.jpg
Foto: Marjolein Bolt

Bolt volgt Jacques Martini op, die in 2018 met pensioen gaat. Martini blijft tot die tijd nog wel aan als lid van de raad van bestuur, maar draagt de rol van voorzitter over op Bolt. Zij startte in oktober 2016 als bestuurslid bij de organisatie.

Trajectum biedt in het oosten en noorden van Nederland zorg aan mensen met een licht verstandelijke beperking, sommige cliënten hebben een forensische achtergrond. De organisatie biedt behandeling, verblijf, ambulante begeleiding, poliklinische behandelingen, bemoeizorg en werk en activiteiten.    

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.