Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marjolein Bolt nieuwe bestuurder Trajectum

Redacteur Zorgvisie
Marjolein Bolt is aangesteld als nieuwe bestuurder van gehandicaptenzorginstelling Trajectum in Noord- en Oost-Nederland. Ze zal per 1 oktober beginnen.
Marjolein-Bolt-Trajectum.jpg
Marjolein Bolt.

Bolt is op dit moment nog werkzaam als voorzitter van de raad van bestuur bij het West-Brabantse S&L Zorg, eveneens een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze is haar carrière gestart als maatschappelijk werker en heeft daarna gewerkt als directeur zorg bij Kentalis en in verschillende directiefuncties bij Accare en Aveleijn.

Aan de slag bij Trajectum
De nieuwe bestuurder heeft zin om per 1 oktober aan de slag te gaan bij Trajectum, waar zorg wordt geboden aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag. ‘Het is een unieke organisatie op het snijvlak van gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en forensische zorg. Ik kijk ernaar uit om mijn grote betrokkenheid voor mensen met een licht verstandelijke beperking binnen deze specialistische organisatie verder vorm te kunnen geven.’

Dossier personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Lees meer.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.