Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marry de Gaay Fortman wordt commissaris UVIT

Mark van Dorresteijn
Marry de Gaay Fortman treedt toe tot de raad van commissarissen van Univé-VGZ-IZA-Trias (UVIT). Daar hebben de ledenraden van de verzekeraarscombinatie vorige week formeel mee ingestemd. De Gaay Fortman vervult hiermee de vacature die ontstaat met het aftreden van Klaar Meekhof aan het eind van dit jaar.
Marry de Gaay Fortman wordt commissaris UVIT

De Gaay Fortman is partner bij advocatenkantoor Houthoff Buruma, gespecialiseerd in publiek-private vraagstukken ondermeer op het gebied van zorg, milieu en energie. Zij heeft ruime ervaring in bestuurlijke en toezichthoudende functies in de zorg, onder meer bij RIAGG Noord, Stichting Aids Fonds en het St. Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk. Ook is zij lid geweest van de raad van advies van de NZa. Momenteel is zij commissaris bij Royal Haskoning en toezichthouder bij AMREF Flying Docters Interntionaal, het Stedelijk Museum Amsterdam en het Nederlands Danstheater. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.