Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Martha Flora start opleiding dementiezorg

De ervaring die Martha Flora de afgelopen tien jaar heeft opgedaan met de verlening van dementiezorg vormt de basis voor de Martha Flora Hippocampus. De Hippocampus biedt een leeromgeving voor iedereen die privé of in de sfeer van werk te maken heeft met dementie.
Martha Flora start opleiding dementiezorg

De Martha Flora Hippocampus wil professionals en mantelzorgers onderwijzen over dementie.

Flipping the classroom

De leeromgeving van de Hippocampus is erop gericht om deelnemers te leren aansluiten bij de steeds weer veranderende belevingswereld van mensen met dementie. Hiervoor maakt de Martha Flora Hippocampus gebruik van onderwijsmethodes als blended learning en contextgericht leren. Tevens maakt de Martha Flora Hippocampus gebruik van een vernieuwende en wetenschappelijk onderbouwde virtuele leeromgeving gebaseerd op de methode van flipping the classroom. Daarbij wordt theorie thuis bestudeerd en ligt de nadruk in de lesuren op verdieping en ervaringsgericht leren. De Martha Flora Hippocampus is landelijk actief en richt zich vooral op zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en gemeenten.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.