Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

MC Slotervaart benoemt commissarissen

Mark van Dorresteijn
Diana Monissen, Elmer Mulder en Gerrit van der Wal zijn de nieuwe commissarissen van MC Slotervaart.
Diana Monissen
Diana Monissen

De benoeming van deze drie commissarissen past volgens directievoorzitter Loek Winter binnen de nieuwe koers van MC Slotervaart. ‘Dat mensen van het hoge bestuurlijk kaliber als Diana Monissen, Elmer Mulder en Gerrit van der Wal toetreden tot de raad van commissarissen van MC Slotervaart geeft aan dat we op de goede weg zijn. Hun inbreng zal leiden tot een verbetering van de patiëntenzorg en een verdere professionalisering van MC Slotervaart’

Diana Monissen

Monissen is voorzitter van de raad van bestuur van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. In het verleden was zij onder andere voorzitter raad van bestuur De Friesland Zorgverzekeraar, Directeur Generaal op het ministerie van VWS en lid van de raad van bestuur van Agis zorgverzekeraar.

Elmer Mulder

Mulder is zelfstandig bestuursadviseur en toezichthouder. Bekleedde diverse bestuurlijke- en toezichthoudende functies in de zorg (Slotervaartziekenhuis, Reinier de Graaf Gasthuis, Vumc, Nederlands Huisartsen Genootschap, NFU). Hij is momenteel ondermeer voorzitter van de raad van toezicht van de ReinierHaga Groep te Den Haag/Delft en Vilans, kenniscentrum voor langdurige zorg te Utrecht.

Gerrit van der Wal

Van der Wal is toezichthouder en adviseur. In het verleden was hij onder andere Inspecteur Generaal van de Inspectie voor de Gezondheidszorg, hoogleraar Sociale Geneeskunde aan het VUmc en huisarts in Amsterdam.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.