Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

McKesson ontwikkelt EPD-app voor iPhone en iPad

Annelies Vermeulen
McKesson Nederland en Sharewire hebben een overeenkomst gesloten voor het ontwikkelen van een iPhone App die toegang zal geven tot het McKesson EPD.
McKesson ontwikkelt EPD-app voor iPhone en iPad

De McKesson iPhone App geeft de zorgverlener op elke locatie direct, makkelijk en snel toegang tot de agenda van het EPD waarbinnen ook tijdsregistratie en de daaraan gekoppelde DBC-afhandeling plaatsvindt. Tevens biedt de iPhone App toegang tot relevante delen van het dossier. Doordat informatie over de behandeling door middel van de iPhone direct wordt vastgelegd in het EPD zijn geen administratieve handelingen achteraf vereist.

Ggz

De iPhone App, een nieuw onderdeel van het McKesson EPD, wordt ontwikkeld door McKesson en Sharewire met medewerking van GGZ Noord Holland Noord. De iPhone App, die ook zal werken op de iPad, is naar verwachting in de tweede helft van dit jaar beschikbaar voor alle gebruikers van het McKesson EPD. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Samenwerking Logis.P en McKesson Nederland

GGZ Delfland kiest McKesson Horizon EPD

McKesson slaagt voor dbc-schakeltest voor forensische zorg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.