Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Meindert Schmidt weg bij Ziekenhuisgroep Twente

Redacteur Zorgvisie
Bestuursvoorzitter Meindert Schmidt neemt afscheid van Ziekenhuisgroep Twente (ZGT). Hij gaat per 1 januari met pensioen, zijn opvolger is nog niet bekend.
ZGT.logo.jpg

Schmidt was 8 jaar lang voorzitter van de raad van bestuur bij ZGT. De raad van toezicht van het ziekenhuis laat weten dat hij als bestuurder veel heeft gedaan voor de ontwikkeling ervan. ‘Mede onder de leiding van de heer Schmidt heeft ZGT zich ontwikkeld tot een gastvrij, deskundig en financieel gegrond ziekenhuis dat een centrale rol vervult in de positionering van de ziekenhuiszorg in Twente. Hiermee heeft hij samen met de professionals een stevig fundament gelegd waarop ZGT in de toekomst kan voortbouwen.’

Het is nog niet duidelijk wie Schmidt zal opvolgen als voorzitter van de raad van bestuur.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.