Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Melanie Schultz verlaat Achmea voor ministerpost

Mark van Dorresteijn
Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus (VVD) verlaat Achmea als directeur zorginkoop. Zij wordt minister van Infrastructuur en Milieu.
Melanie Schultz verlaat Achmea voor ministerpost

Tijdens Balkenende I en II (2002 tot 2007) was Schultz staatssecretaris Verkeer en Waterstaat. Ze was verantwoordelijk voor luchtvaart, water en later ook het spoor. Zij verliet haar post voor de plek van directeur zorginkoop.

Nevenfuncties

Naast haar werk vervulde zij ook een aantal nevenfuncties. Zo was zij onder meer bestuurslid van de Stichting Life Sciences Incubator Leiden, van het West Holland Foreign Investment Agency te Den Haag en lid van het algemeen bestuur van de Streekmuziekschool Leiden en omgeving. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Ik ben benieuwd of we van deze minister objectieve besluitvorming kunnen verwachten. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid en over 4 jaar staat er waarschijnlijk nog een warm bedje op haar te wachten bij haar vorige werkgever. Daar zal zij vorstelijk worden beloond voor haar verdiensten.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.