Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Meldpunt Arbeidsmarkt voor verpleegkundigen

Beroepsorganisatie NU'91 heeft het Meldpunt Arbeidsmarkt geopend om ‘schrijnende verhalen’ in de zorg bijeen te brengen. Bij het meldpunt kunnen verpleegkundigen en verzorgenden hun ervaringen kwijt die te maken hebben met de problemen op de arbeidsmarkt in de zorg.

Volgens NU’91 is het aan de orde van de dag dat verzorgenden gevraagd wordt om loon in te leveren, omdat werkgevers in de financiële problemen zitten. Na de zomer komt het ministerie van VWS met een plan voor de arbeidsmarktproblemen in de gezondheidszorg. NU’91 wil daaraan bijdragen door met oplossingen te komen en verzamelt daarom informatie. Alle meldingen over de gevolgen van de Wmo, fusies, reorganisaties, vacaturestops zijn welkom. Het meldpunt blijft de hele zomer geopend. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

TanteLouise wil tweederde personeel ontslaan

Loonoffer ActiVite-medewerkers door aanbesteding wmo

Geen lager loon bij Thuiszorg Midden-Limburg

Geen loon meer bij thuiszorg COTL

1 REACTIE

  1. Graag wil ik reageren op het artikel : verpleegkundigen uit de zorg.Ik werkte op de afdeling ouderenzorg. Het was fysiek voor mij te zwaar(nekhernia en arthrose in li-arm)Ik wilde graag een omscholing voor diabetesverpleegkundige of dialyseverpleegkundige. Dit werd niet goed gevonden. Uit eindelijk ben ik weg gegaan uit het ziekenhuis en heb zelf een andere baan gezocht,die ik met veel plezier uitvoer.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.