Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

MI Consultancy presenteert nieuw zis

Mark van Dorresteijn
MI Consultancy, leverancier van medische informatiesystemen, heeft op 5 juni een nieuw ziekenhuisinformatiesysteem (zis) gepresenteerd. NeoZis, zoals het pakket heet, is een compleet zorginformatiesysteem bestaande uit onder andere: workflow, epd, afspraken en DOT/DBC-registratie.
MI Consultancy presenteert nieuw zis

NeoZis integreert en structureert gegevens uit verschillende systemen binnen een uniforme werkomgeving. Het systeem zorgt ook voor registratie, inzage en bewerking van patiëntgegevens.

Modules

Volgens directeur Paul Edridge is NeoZis een uitstekend alternatief voor de dure en omslachtige softwaresystemen van andere grote spelers in de markt. ‘NeoZis is compleet, kwalitatief goed en perfect schaalbaar. De verschillende modules zijn los van elkaar te gebruiken. Het systeem kan gefaseerd worden ingevoerd en is betaalbaar. NeoZis is geschikt voor ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en ggz-instellingen’.

Norma EPD

De kern van NeoZis is het vernieuwde Norma EPD, de nieuwe Zorgplanning en de verbeterde financiële administratiemodule. In het nieuwe zis wordt het Norma EPD geïntegreerd met NeoZis Zorgplanning, NeoZis Financieel en NeoZis Workflow waardoor alle werkprocessen worden ondersteund.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.