Minister wil meer innovatie

‘We moeten de kansen aangrijpen die de technologie biedt om de zorg te verbeteren. Je komt niet uit de crisis door te blijven zitten waar je zit.’ Dat heeft minister Schippers van VWS vrijdag gezegd tijdens het in ontvangst nemen van het eerste exemplaar van het boek Diagnose Zorginnovatie.
Vlnr. Michel van Schaik
Vlnr. Michel van Schaik

De minister gaf aan ‘genoeg te hebben van al het gesomber’. Ze is van mening dat onnodig vaak wordt gedacht dat innovatieve projecten niet mogelijk zijn.

Versnelling van innovatieprocessen

In het boek Diagnose Zorginnovatie schetsen de auteurs Michel van Schaik en Philip Idenburg hoe het delen van technologie kan leiden tot een versnelling van innovatieprocessen in de zorg. Het boek is de slotfase van een project waaraan vele professionals en bedrijven hebben meegewerkt. De meest succesvolle innovatie vindt volgens de auteurs plaats als sprake is van een mix van kennis en ondernemerschap. De grootste verbeteringen in de zorg kunnen worden

6
31

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.