Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Moleman stapt uit MoleMann

Nico Moleman, psychiater en zorgvernieuwer, heeft behalve zijn bestuur, nu ook zijn aandeel in MoleMann Mental Health overgedragen aan medeoprichter Ronald Mann. Moleman is bestuurder bij BuurtzorgT.
moleman1.jpeg

MoleMann Mental Health was één van de eerste GGZ instellingen die het sociale netwerk van patiënten intensief bij de behandeling betrok. Deze werkwijze heeft Nico Moleman nu verder ontwikkeld bij BuurtzorgT, een psychiatrische zorgorganisatie die hij samen met Jos de Blok heeft opgezet.

BuurtzorgT
Inmiddels is BuurtzorgT actief in vijftien regio’s en het aantal initiatieven blijft groeien. BuurtzorgT: Thuis in de Psychiatrie. Cliënten met complexe psychiatrische problemen worden thuis behandeld en zo kunnen opnames veelal worden voorkomen. Om herstel mogelijk te maken werken de zelfsturende teams intensief samen met de sociale omgeving, familie, huisarts en POH. Door minimale administratie en overhead ontstaat ruimte voor maximale professionele inzet.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties.Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.