Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Monique Kavelaars nieuwe bestuurder Pluryn

Monique Kavelaars (50) is per 1 juli 2014 toegetreden tot de raad van bestuur van Pluryn. Samen met bestuursvoorzitter Rob de Jong neemt zij de dagelijkse leiding over de organisatie op zich. In haar portefeuille staat de zorginhoud centraal. Pluryn biedt ondersteuning aan mensen met complexe zorgvragen in gehandicaptenzorg en jeugdzorg.
Monique Kavelaars nieuwe bestuurder Pluryn
Foto: Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Monique Kavelaars studeerde in Leiden Klinische en Orthopedagogiek, waarbij ze zich richtte op zowel zorginhoud (kinderpsychiatrie) als organisatie en management. Daarna was ze in diverse management- en directiefuncties werkzaam voor o.a. RIAGG Zuid-Holland Noord, Pharos, GGD Eemland, GGD Midden-Nederland en De Waag Nederland.

Ik hecht grote waarde aan goede kwaliteit, het nemen van verantwoordelijkheid en vernieuwing van zorg. Dit sluit perfect aan op de visie van Pluryn.  In deze tijd van veranderingen in de zorg is het namelijk van groot belang om als zorgorganisatie kwaliteit te leveren en resultaten te tonen’, aldus Monique Kavelaars.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.