Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Monique Kempff in bestuur Stichting IZZ

Mevrouw Monique Kempff, voorzitter van NU’91 de beroepsorganisatie van de verpleging en de verzorging, is toegetreden tot het bestuur van Stichting IZZ. Zij volgt de heer Henk van Alphen op die vanwege het aflopen van de zittingstermijn op 1 januari jl. is teruggetreden als bestuurslid namens NU’91 van Stichting IZZ.
Monique Kempff in bestuur Stichting IZZ

“Met Monique Kempff krijgt het bestuur van Stichting IZZ er een ervaren bestuurder bij die in bijna alle velden van de gezondheidszorg heeft gewerkt, van primair proces tot en met management”, zo schrijft Stichting IZZ in een persverklaring. Het bestuur van de Stichting bestaat uit afgevaardigden van werkgeversorganisaties (NVZ, GGZ Nederland, VGN en ActiZ) en werknemersorganisaties (Abvakabo FNV, CNV Publieke Zaak, NU’91 en FBZ).

Collectiviteit

Stichting IZZ is in 1977 opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg als collectiviteit voor een eigen zorgverzekering. De IZZ Zorgverzekering is opgenomen in de belangrijkste zorg-cao’s. Bijna een half miljoen Nederlanders hebben een collectieve zorgverzekering bij IZZ.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.