Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Monique Westerlaken aan de slag bij Humanitas

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Monique Westerlaken wordt directeur Thuiszorg Stichting Humanitas in Rotterdam. Ze gaat op 1 februari aan de slag.
Monique Westerlaken Humaniitas
Monique Westerlaken

Westerlaken (52) is van huis uit verpleegkundige. Ze werkt al sinds 1985 als professional in de zorg. Na haar verpleegkundige opleiding werkte ze in diverse leidinggevende functies in de ouderenzorg, jeugdzorg en ziekenhuiswereld. Ze was onder meer werkzaam bij het Erasmus MC, was meer dan vijf jaar directeur van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond en haar laatste baan was manager HR, strategie en verantwoording bij het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam.

Humanitas-bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk

Westerlaken start op 1 februari bij Stichting Humanitas. Humanitas-bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk laat weten blij te zijn met de komst van Westerlaken. ‘Wij zien in haar de ideale persoon om Humanitas mee door te ontwikkelen en onze ambitie om koploper in de zorg te blijven waar te maken.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.