Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nardo van der Meer benoemd tot hoogleraar Healthcare Management

Mark van Dorresteijn
Nardo van der Meer is met ingang van 1 juli 2013 benoemd tot hoogleraar Healthcare Management bij de TiasNimbas Business School, gelieerd aan Tilburg University. Van der Meer wordt director van TiasNimbas Health en zal zowel het onderwijs als het onderzoek op dit gebied versterken.
Nardo van der Meer benoemd tot hoogleraar Healthcare Management
Foto: LinkedIN

De nieuwe hoogleraar gaat twee dagen in de week aan de slag bij TiasNimbas Business School. De overige dagen blijft hij verbonden aan het Amphia Ziekenhuis als cardio-anesthesioloog en intensivist en medisch manager ad-interim van Intensive Care.

Ervaring

Van der Meer studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij specialiseerde zich tot 2001 bij het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam als anesthesioloog en later van 2001 tot 2002 als intensivist. Daarna werkte hij een aantal maanden in de staf van de IC. Later In 2009 behaalde hij een MBA aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds 2003 werkt hij als anesthesioloog en intensivist in Amphia Ziekenhuis in Breda. Van 2010 tot 2013 was hij voorzitter van het Bestuur Medische Staf. Van der Meer is hoofdredacteur van het nascholingstijdschrift A&I.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.